Huvudsida

Från Äventyr och spänning
Version från den 15 maj 2013 kl. 07.56 av Christer (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Välkommen till Äventyr och Spänning, en wiki som tillhör Vargarnas Äventyrskurs.

Aventyr spanning.jpg

I början av 90-talet gav Svenska Scoutförbundet ut en bok med titeln "Äventyr och Spänning". Boken skrevs till stora delar av några medlemmar ur Roverscoutlaget Vargarna och en hel del av materialet hämtades direkt från Äventyrskursen. Tyvärr går boken inte längre att beställa, och den är också i behov av en större revidering efter ytterligare 20 års erfarenheter från kursen och äventyr i andra scoutsammanhang. Denna wiki kan ses som den andra, kraftigt reviderade upplagan, vilken kommer att utökas och revideras kontinuerligt framöver.

Redaktionen utgörs av kursledningen och några skrivsugna före detta kursdeltagare. Om du känner att du har lust att vara med och skriva, skicka ett mail till info@aventyrskursen.se och berätta vad du vill bidra med.

Observera att en wiki är levande och aldrig blir färdig! Det finns därför sidor i menyn till vänster som fortfarande är tomma.

Den här texten är en kommentar. I de fall sidor ej är färdigskrivna använder vi kursiv stil för att beskriva vad de är tänkta att innehålla. Hör av dig om du vill bidra!